Første uken har gått


Vi har fått høre at det tar 5-10 dager å introdusere en hest i Aktiv Stall. Ja, ja tenkte vi det sier dem alle, det går nok litt fortere enn det. Så nå har det gått en 5-10 dager og vi ser at noen kommer inn i systemet veldig fort, jogger runde på runde for å prøve seg i kraftfôrautomaten. Noen syns det er greit å spise litt før man må ut og sjekke igjen, mens andre er veldig skeptiske på dette her. En av erfaringene er at noen hester tror det må være mennesker til stede når de skal få tilgang i automaten. Gjett om lykken var stor da vi så Lykke for første gang gikk helt alene inn i grovfôrautomaten, dørene lukket seg bak henne og hun sto der, avslappet og fin en god stund og tygde helt uten hjelp av oss.

Lykken var også stor da Even kom til liggehallen og fant ut at den også var tatt i bruk til det formålet den var tiltenkt. Livet i Aktiv Stall går videre og vi gleder oss til å introdusere flere hester inn i flokken.


Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square