Og nå kan vi sprette champagnen!!!

Endelig etter 4 år planlegging og hard jobbing har det i dag vært hest i Aktiv Stall. Fjøssystemer har gjort en fantastisk innsats og gjort ferdig alle de tekniske tingene i går og i dag. Så etter en hektisk formiddag fikk vi ut halm og kjørt inn en rundball og var klare for å teste hest i automatene. Første runde gikk veldig bra, hestene skjønte prinsippet og spiste ut fra automatene. Så nå er det bare litt mer tilvenning før de går der permanent, Hurra for oss, vi er veldig fornøyde.

Lys

Denne uka er veldig spennende. I morgen kommer montørene fra Tyskland og Fjøssystemer. De skal koble sammen alle automatene til datamaskinen som styrer hele systemet. Elektrikeren kommer også og sørger for at det blir godt lys på området.

Mye på plass

Det har vært litt stille her i det siste på nett i det siste, men ute i stallen har det virkelig begynt å ta form. Alle husene er nå bygget, vi har fått strøm inn i området. Nå gjenstår det bare litt lys, og at montøren fra Tyskland kommer og får alle automatene til å fungere. Området bare skriker etter å bli brukt, og både hester og mennesker gleder oss til å ta det i bruk i uke 8.

Aktiv Stall
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.

Aktiv Stall Norge

Ta kontakt 
Ring:  901 88 457

© 2017 Frederik Günther

for mer informasjon 
  • Facebook Clean